Verwarmde sjaaltjes incl. batterij (6 kleuren)

PRODUCTINFORMATIE

Sjaal met verwarmingselement (80cm op 11cm).
Oplaadbare batterij / powerbank 3000mAh (5V) inbegrepen.
Heeft 3 verwarmingsstanden:

  • Blauw = ong. 45°C
  • Groen = ong. 50°C
  • Rood = ong. 55°C

Hoe te gebruiken

Controleer eerst of de batterij voldoende opgeladen is. Dit kan u makkelijk controleren door de batterij aan te zetten via de drukknop op de zijkant van de powerbank. U zal op de voorzijde van de batterij 4 LED's zien. Bij volle batterij lichten deze alle 4 op. De batterij is makkelijk op te laden via het bijgeleverde USB-kabeltje.

Wanneer de batterij volledig opgeladen is koppelt u deze aan de binnenkant van de sjaal aan de daarvoor voorziene aansluiting. U zet de batterij aan. Vervolgens steekt u de batterij weg achter de ritssluiting van de sjaal. Vervolgens drukt een 5-tal seconden op de powerknop op de voorzijde van de sjaal. Stel uw gewenste verwarmingsstand in en genieten maar!!!
Om het verwarmingselement uit te schakelen drukt u terug een 5-tal seconden op de powerknop van de sjaal en u zal zien dat de lichtindicator uitgaat.

Afhankelijk van de gekozen verwarmingsstand kan u zich met 1 batterijlading 2u tot 3u aangenaam verwarmen.

Wasinstructies

Verwijder de batterij. De USB-aansluiting van de sjaal sluit u af met het bijhorende afsluitkapje. U steekt dit terug in de voorziene ruimte en sluit de rits.
De sjaal kan u nu reinigen door een handwas.
U laat vervolgens de sjaal volledig drogen alvorens de powerbank terug aan te sluiten en de sjaal terug in gebruik te nemen.

Sjaaltje ROOD
Sjaaltje BLAUW
Sjaaltje OKER-GEEL
Sjaaltje ORANJE
Sjaaltje GRIJS
Sjaaltje ZWART
Verpakking
Detail batterij 1
Detail batterij 2