Wilt u een sta-op-zetel kopen?

Dan helpen wij u graag verder. LNL Medicare is een leverancier van relaxfauteuils, zetels op maat en medisch beschermingsmateriaal. Wij hebben een hart voor zorg. Het draait bij ons met andere woorden niet alleen om verkoopcijfers. Onze toonzaal in Aarschot nabij Leuven, is onze uitvalsbasis, maar we zijn actief in heel België.

Sta-op-zetel kopen

Zetels op maat
Hart voor zorg
Toonzaal én webshop

Een sta-op-zetel kopen met een Italiaans design

Onze relaxfauteuils en sta-op-zetels hebben een uitstekend zitcomfort. In ons zetelassortiment vindt u verschillende modellen terug, elk met een specifieke vorm en afmeting. De elektrische zetels hebben een eenvoudige bediening en scharnieren op een natuurlijke wijze. Het draagvermogen van de zetels reikt tot 140 kg. Ze zijn bovendien volledig horizontaal instelbaar tot 180° en zijn onderhoudsvriendelijk. Verder hebben de sta-op-zetels die u bij ons kunt kopen een elegant, Italiaans design. Wilt u ook zitcomfort in uw kantoor of home office? Bekijk dan zeker de ergonomische bureaustoel van ERGO eens.

Spring binnen in onze toonzaal

De sta-op-zetels die u bij ons kunt kopen, kunt u bezichtigen in onze toonzaal. Maak een afspraak en kom langs. Op zaterdag kunt u langskomen zonder afspraak tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Heeft u vragen over een van onze modellen of wilt u meer weten over ons bedrijf in het algemeen? Contacteer ons dan via het e-mailadres info@lnl-medicare.be, via het nummer +32 475 68 07 02 of via het contactformulier.