Over LNL Medicare

Maarten Van Eyken en David Faes, aangenaam! Wij zijn het dynamisch duo achter LNL Medicare.
Op zoek naar de perfecte relaxfauteuil? Ons motto is "meten is weten". Dankzij onze meetstoel weten wij steeds de perfecte stoel voor u te vinden.
Onze missie is om zorgkundigen, bedrijven en particulieren van start tot stop te ontzorgen met hoogwaardig medisch en hygiënisch beschermingsmateriaal.
Flexibiliteit? Dat is onze middle name.
Onze centrale uitvalsbasis is Aarschot, maar eigenlijk kent onze productsupport geen grenzen.

Leverancier met een hart voor zorg

Samen steken we al enkele jaren de schouders onder enkele uiteenlopende projecten, maar de lokroep naar Maartens eerste liefde, de thuisverpleging, kwam om de hoek piepen.
In onze nieuwe zaak LNL Medicare gaat onze praktijkervaring uit de medische wereld hand in hand met onze ervaring in de verkoop van medisch materiaal en relaxfauteuils.
We zijn niet uit op torenhoge verkoopcijfers. Als betrokken productkenners klopt ons hart voor de zorg. We bieden trots ondersteuning aan woonzorgcentra, orthopedisten, thuisverpleegkundigen,...

"Ik runde 16 jaar een thuisverplegingspraktijk. Prachtige ervaring die een troef is in het selecteren, aankopen en aanbevelen van benodigdheden voor de zorg.
Het geeft veel voldoening om vandaag een antwoord te bieden op de productvraag van verpleegkundigen."
Maarten Van Eyken, zaakvoerder LNL Medicare

Leverancier met een persoonlijke plus

Onze webshop met hygiënisch materiaal is goedgevuld, maar onze service stopt niet bij het huidige productaanbod. Wij nemen onze taak als leverancier serieus en zijn als bonus een vaste partner die meedenkt en meehelpt.
100.000 custommade mondmaskers voor uw bedrijf? Comfortabele sta-op stoelen voor uw woonzorgcentrum? We deinzen niet terug voor een uitdaging en staan garant voor topproducten die het standaard winkelgamma overschrijden.

"We omringen ons met ervaren productiebedrijven waarop we 100% kunnen rekenen. Ons cliënteel geniet zo van een ruim aanbod kwalitatief medisch materiaal en een pijlsnelle levering bij ons in Aarschot of bij hen aan de deur. Alles kan!"
David Faes, zaakvoerder LNL-Medicare